Over KOK Afbouw Westerhaar

U vindt in Kok Vloeren een betrouwbare partner, gespecialiseerd is het leggen van kwalitatief hoogwaardige vloeren voor bedrijven en particulieren. We hebben 25 jaar ervaring, 35 medewerkers in vaste dienst en dat uit zich in onze constante hoge kwaliteit.

De geschiedenis van ons bedrijf

Kok Afbouw is al 40 jaar een begrip in afbouwland, Klaas is dit bedrijf in 1983 begonnen vanuit huis bij vader (Lucas Kok).

Na wat jaren op het zolderkamertje, is het bedrijf meeverhuist naar de Sluiskade waar Klaas ging wonen. Hier heeft het bedrijf 10 jaar gezeten. Nadat we in 1995 aan de industrieweg een stuk grond konden kopen.  Op deze mooie locatie zitten we nog steeds, en inmiddels dus met ca. 40 man dagelijks op pad.

In de jaren 80 en 90 groeide het bedrijf uit tot een stabiele en vertrouwelijke partner in de afbouwwereld. De vloeren werden er als dienst bij aan geboden, maar stukadoren was heel lang de hoofd taak bij Kok.

Toen Niek in 2017 bij in het bedrijf kwam zijn we aardig gegroeid met de vloeren tak. Vanaf de overname in 2021 is Niek eigenaar van Kok vloeren en Gietvloeren.

Kok Vloeren draait met 9 vrachtwagens en rijdt een groot gedeelte van Nederland door.

We maken voornamelijk Cement dekvloeren maar kunnen ook Schuimbeton, Anhydriet gietdekvloeren en isolatie pakketten aanbrengen.
Kijk voor meer informatie op de rest van de website.

Heeft u een uitdaging voor ons?

Dit is waar wij voor staan!

Flexibel

Met ons team van circa 50 vakmensen kunnen wij altijd schakelen en op korte termijn uw project realiseren.

Kwaliteit

Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en machines. Door onze gecertificeerde vakmensen staan wij garant voor kwaliteit.

Innovatief

Wij staan altijd open voor de nieuwste technieken en gaan de uitdaging niet uit de weg.

Niek
Niek

Wij zijn er klaar voor, u ook?