KOK Wanden

Uw specialist in het plaatsen van niet-dragende scheidingswanden. Metal stud, cellen beton, systeemplafonds.

Zo maken wij je wanden weer perfect!

Metal stud

Met ons Spack spuitwerk creëren we een naadloze en strakke afwerking voor uw wanden en plafonds. Deze efficiënte methode zorgt voor een uniforme structuur en een prachtige uitstraling.

Cellen beton

Spachtelputz staat bekend om zijn elegante en duurzame afwerking. Met deze decoratieve pleister creëren we een stijlvolle textuur op uw wanden die zowel modern als tijdloos is.

Systeem plafonds

Geeft uw interieur een tijdloze en karaktervolle uitstraling met Granol. Deze decoratieve wandafwerking voegt textuur en diepte toe aan uw muren, waardoor een warme en gezellige sfeer ontstaat.

Bij Kok Afbouw streven we ernaar om uw specialist te zijn in het nauwkeurig plaatsen van niet-dragende scheidingswanden, met expertise in verschillende materialen zoals metal stud, cellen beton en systeemplafonds. Maar we zijn meer dan alleen een bedrijf dat wanden plaatst; we zijn een betrouwbare en gestroomlijnde organisatie die gespecialiseerd is in complete afbouwoplossingen voor zowel bedrijven als particulieren.

Stralende wanden door ons bedrijf.

Bij ons bedrijf streven we naar wanden die niet alleen functioneren, maar ook schitteren. We geloven dat een goed afgewerkte wand het verschil kan maken in een ruimte.

Niek
Niek

Wij zijn er klaar voor, u ook?