KOK Afbouw

Afbouw, Vloeren, Gietvloeren en Wanden – Kok Groep biedt concrete oplossingen met topkwaliteit. Geen poespas, gewoon goed werk dat staat.

Een fraai eindresultaat met Kok afbouw.

Bij Kok Afbouw streven we naar perfectie in elk detail van uw wand- en plafondafwerking. Met ons ambachtelijk vakmanschap en hoogwaardige materialen creëren we een prachtig eindresultaat dat de basis vormt voor uw interieur.

Of u nu houdt van traditioneel stucwerk of strak design, wij hebben de expertise om aan al uw wensen te voldoen. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurig en kwalitatief resultaat.

Een greep uit afbouw projecten.

Bij Kok Afbouw zijn we trots op de diverse projecten die we hebben afgerond, waarbij vakmanschap en kwaliteit altijd voorop staan. Of het nu gaat om een renovatie, nieuwbouw of een modern interieur, onze expertise zorgt voor een verbluffend eindresultaat.

Niek bij afbouw

Dit is waar wij goed in zijn

Stucwerk

Kleine verbouwing, renovatie of groot project? Wij zorgen altijd voor een perfect resultaat!

Spackwerk

Machinaal spuitwerk in elke gewenste structuur en kleur.

Decoratief

Design stucwerk biedt eindeloze mogelijkheden voor authentiek en modern beton look.

Overige afbouw

Bij ons draait afbouw om meer dan alleen de laatste stappen van een project. Het gaat om het perfectioneren van elk detail, groot of klein. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt.

Niek
Niek

Wij zijn er klaar voor, u ook?